Een kleine selectie staat in de vuurkorf voor de deur.
Geen leuke kleur of vorm gevonden? Contacteer mij, er zijn tal van mogelijkheden om een passende kaars te gaan maken.

Eine kleine Auswahl ist im Feuerkorb vor der Tür zu finden. Nichts dabei was gefällt? Nehmen Sie ruhig Kontakt auf, es gibt viele Möglichkeiten, um auch Ihre Wunschkerze zu gestalten.

De kaarsen zijn handgemaakt en dus stuk voor stuk uniek. Het was wordt bij elke batch van hand ingekleurd. Dat betekend, dat de tinten bij elke batch iets kunnen afwijken. Indien u meerdere kaarsen van dezelfde kleur koopt, zorg ik ervoor dat ze uit een hetzelfde batch gegoten worden.

Het is uiteraard ook mogelijk, de kaarsen in andere kleuren dan de genoemde te leveren. Om de juiste tint van specifieke (bedrijfs-)kleuren zo goed als mogelijk te kunnen benaderen, is een monster handig, bijvoorbeeld een folder. Koolzaadwas is een natuurproduct, dus 100% gelijkenis is meestal niet mogelijk. Samen gaan wij er wel uitkomen, zo dat u een kaars hebt waar u blij mee bent.

Levertijd: Of komen kiezen uit de voorraad op mijn werkplaats en direct meenemen of op bestelling, dan 2 tot 3 dagen. U kunt ze komen ophalen of ik breng ze langs, gratis binnen de gemeente Sluis.

Verzenden en retourneren: De kaarsen zijn niet gemaakt om per pakketpost verstuurd te worden. Ik kan geen garantie geven, dat ze de sorteermachines op de distributiecenters overleven en u ongehavend bereiken.
De kaarsen zijn ook niet bestand tegen meerdere keren versturen. Indien u van plan bent een selectie te bestellen met de intentie om te kijken of ze met uw interieur matchen en de rest te retourneren: Kaarsen, die na het retourneren dermate beschadigt zijn dat zij niet meer verkocht kunnen worden, moet u wel betalen.
U bent van harte welkom in mijn werkplaats of ik kom met een selectie langs, gratis binnen de gemeente Sluis.

Korting: Levert u relatief schone was in, ontvangt u op basis van de ingeleverde hoeveelheid in gram een leuke korting.